Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Vinícola Real

For mange er Bodegas Vinícola Real nok et relativt ukendt vinhus, og det har på ingen måde opnået samme kendsskabsgrad, som andre store spanske vinhuse. Alligevel er vinhuset noget helt specielt.

I 2011 modtog vinhuset imponerende 97 Point i The Wine Advocate - Robert Parker for deres vin "200 Monges Reserva Especial 2004", hvilket placerede vinhuset på en imponerende andenplads over Rioja vine foran kendte vinhuse som Muga og Roda. Alt i alt har slottet fået over 200 international præmieringer for deres fantastiske vine.

Dette er i sig selv en bedrift, men når man dertil lægger, at vinhuset først blev oprettet i 1994 så gør det det hele så meget desto mere imponerende. Der er så at sige ingen grænser for hvor langt dette vinhus kan nå. I dag ejer vinhuset 3 andre huse heraf også et i Ribera del Duero.

Selve Bodegas Vinícola Real ligger placeret i et gammel munkekloster i byen Albelde de Iregua 10 km udenfor Logroño midt i Rioja området. Udover bodegaen råder vinhuset også over et mindre hotel i de gamle klosterbygninger, hvilket i sig selv gør vinhuset et besøg værd.

Vinene fra Bodegas Vinícola Real kan strengt taget opdeles i fire serier;

Limited Edition: Tierra Antigua serien (vin lavet på meget gamle vinstokke)

Limited Edition: 200 Monges serien

Premium: Cueva De Monges Serien

Basic: Hacienda de Urbion

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg