Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Vereda Real

I udkanten af Requeña, der er en af to byer, som ligger navn til vinregionen Utiel-Requeña, ligger vinhuset Bodegas Vereda Real. Vine med personlighed, tradition og kvalitet og iver efter af overgå sig selv er de aspekter, der bedst definerer Bodegas Vereda Real. Vinhuset, som er familieejet, har altid formået at tilpasse sig markedets nye tendenser i form af nye opdagelser indenfor fremstilling og lagring af vin samtidig med, at de respekterer traditionerne og de erfaringer, som de har tilegnet sig gennem årene. 

Bodegas Vereda Real præger deres vine med deres egen karakteristiske stil. De er forskellige, personlige og minder på ingen måde om industrialiserede og homogene vine. Vinhuset kan dermed tilfredsstille selv de allermest krævende munde. Men for at kunne dette, ligger vinhuset hver dag en speciel opmærksomhed og omsorg i alle processerne i vinfremstillingen. Alt fra dyrkningen af den enkelte vinstok til design på flaskerne ordnes med omhu og påpasselighed.  

Vinmark Vereda Real

Alt dette sker i de perfekte omgivelser for vindyrkning, nemlig i vinregionen Utiel-Requeña. Den lille højslette, der er placeret øst for Valencia svinger mellem 600 og 900 højdemeter, og med et typisk fastlandsklima med påvirkninger fra Middelhavet, er middeltemperaturen på 13,9 grader, selvom der er stor forskel på sommer og vintertemperaturerne. Jordens struktur er for det meste jævn, og har en god balance mellem de tre fundamentale komponenter til vinstokke, nemlig sand, dynd og ler. 

På denne måde råder Bodegas Vereda Real over alle de nødvendige elementer til at fremstille fejlfri vine, som vækker en endeløs række af smagsoplevelser takket være de træsorter, der bruges i lagringen samt de friske og mentolrige aromaer fra druerne. Desuden er Bodegas Vereda Real det første vinhus i Utiel-Requeña, der har brugt spansk egetræ i sine lagringsfade. Ligeledes skiller Bodegas Vereda Real sig ud ved at have modtaget flere spanske og internationale præmier og priser. 

Bodegas Vereda Real dedikerer de fleste af sine kræfter til at dyrke regionens mest repræsentative drue, nemlig Bobal. Den passer perfekt til de klimatiske forhold i området med varme somre og kolde vintre, hvor den opnår sit fulde udtryk. Bodegas Vereda Real dyrker også andre druetyper såsom Tempranillo, der er områdets anden mest brugte drue. Derudover dyrkes også Macabeo, Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Planta Nova og Chardonnay i mindre mængder. 

Hos D’Wine har vi udvalgt tre vine fra vinhuset, der alle er lavet på de lokale drue Bobal.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg