Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Tierra Agrícola Labastida

I byen Labastidas jødiske kvarter ligger vinhuset Bodegas Tierra Agrícola Labastida. Vinhuset er bygget op omkring fire huse med en tilhørende gård. Under husene finder man det mærkelige og sjove skelet, som består af fire kælderrum, der udgør det perfekte lagringssted for vinhusets vine. I de store gamle rum konstrueret af grove sten findes 500 forskellige egetræsfade. Ved hjælp af kælderens naturlige miljø bevarer de den samme temperatur og fugtighed hele året, så vinen opnår en god lagring.  

Kælder

Bodegas Tierra Agrícola Labastida har altid tilhørt den samme familie. Generation efter generation har vinhusets forfædre boet i Labastida og omegn omgivet af vinmarker og fade med vin i kældrene. Kærligheden og passionen for jorden og vinen er blevet givet videre fra far til søn gennem mange år. I dag ejer vinhuset selv 24 hektar vinmarker og lejer derudover yderligere 6 hektar. Det er fra disse marker, at grundlaget og druerne til husets vine i dag bliver skabt, idet kombinationen af de forskellige jordlodder er baggrunden for vinhusets hemmelige opskrift på moderne Riojavin. Det handler om at kunne kombinere jord, orientering og druetype på bedst mulig vis.    

Bodegas Tierra Agrícola Labastida råder over vinstokke med en alder på til 100 år. Vinhuset dyrker både de røde druer Tempranillo, Graciano og Garnacha samt de grønne druetyper Viura og Malvasía. Druerne høstes manuelt og indgår derefter i en nøjsom sorteringsproces, hvor kun de bedste druer ender i druepressen.

Vinstok

Bodegas Tierra Agrícola Labastida tænker i nye baner i forhold til klassisk Riojavin. Det betyder, at druernes naturlige frugtighed i høj grad bevares frem for at blive fortrængt af overdreven brug af egetræsfade. Faktisk producerer vinhuset rødvin, der udelukkende har været lagret på cementtanke. Vinhuset er dermed et af de vinhuse, der har taget ved lære af tidligere tiders fejltagelser, og er blevet bevidst om den internationale smag og stil i vinverdenen. Resultatet taler for sig selv, idet der tale om letdrikkelige og frugtige vine, der begår sig godt blandt konkurrenterne på verdensmarkedet.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg