Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Tavera

I vinområdet Méntrida i den lille by Camarena mellem Madrid og Toledo ligger vinhuset Bodegas Tavera.

Bodegas Tavera opstod i 2005 som kulminationen på familien González López’ lange historie inden for vinverdenen. Det hele startede med, at den nuværende ejers oldemor i 1917 begyndte at høste og bearbejde druer, så hun kunne fremstille vin til sin egen familie. Gennem hele det 20. århundrede har flere af familiens generationer dedikeret sig til vinfremstilling, og har dermed etableret Bodegas Tavera som et af de traditionelle vinhuse i Méntrida. I løbet af 2005 lykkedes det for familien at grundlægge den nye bodega i det øjemed at fremstille, lagre, tappe og sælge vin af den højeste kvalitet fra egen produktion fra områderne Tierra de Castilla og D.O. Méntrida. Ud over vin producerer vinhuset også olivenolie.  

Bodegas Tavera ejer selv sine vinmarker, som i alt dækker 40 hektar jord. Vinstokkene er plantet i områder omkring de små byer Camarena og Arcicollar, der ligger meget tæt på hinanden. De ældste planter er næsten 100 år gamle, da de blev plantet allerede i 1921. Disse gamle vinstokke er buskvine, der befinder sig i cirka 650 højdemeter. De nyeste vinstokke blev plantet i 1989. Vinhuset bruger druetyperne Tempranillo, Garnacha og Syrah og høsten fra disse vinstokke kan nå helt op på 250.000 kg årligt.  

På baggrund af disse tre druetyper fremstiller Bodegas Tavera aktuelle og moderne vine ud fra en proces, som de selv betegner som magisk. Når druerne er blevet modne, høstes de ved håndkraft og med stor erfaring sorteres alle de bedste druer. Samtidig med, at man forsøger at bevare den enkelte drues karakteristika, komplementeres frugterne med en tilpasset lagring på fade fra de bedste bødkerværksteder. Vinhusets mere end 100 fade et fremstillet af trætyper med forskellig geografisk oprindelse og i forskellige størrelser.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg