Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Señorío de Rubiós

Vinhus Senorio de Rubios

I vinregionen Rías Baixas i det nordvestlige hjørne af Spanien lige over Portugal ligger vinhuset Señorío de Rubiós. I 200 meters højde på siden af San Nomedio bjerget og tæt på floden Miño ligger Señorío de Rubiós i det mindre område Rubiós, der anses for at være centrum for regionen Rías Baixas.

Señorío de Rubiós begyndte som en gammel idé blandt flere naboer i området Rubiós, som havde i sinde at etablere et vinhus for at kunne sælge og promovere områdets gode vine. På den måde satte 57 personer sig sammen i 2003 og lavede grundlaget for, hvad der i dag er et vinhus med 105 medlemmer, som arbejder for at give Rubiós’ vine den anerkendelse, som de har fortjent på grund af deres tradition, historie og kvalitet.

Efter meget hårdt arbejde i starten af 2006 blev de første vine fra Señorío de Rubiós til virkelighed. Dengang overraskede de mange munde positivt, hvilket fortsætter i dag efterhånden som flere og flere vine kommer på markedet.

Señorío de Rubiós søger at fremstille vine i en kombination af tradition og modernitet – mellem flere års erfaring og den nye moderne teknologi. Det vigtigste for Señorío de Rubiós er at beholde den naturlige smag, som kommer fra den bedste behandling af druerne under både høsten og bearbejdningen. Derudover ligger Señorío de Rubiós i et unikt klima til dyrkning af vinstokke, som også er med til at give vinene fra Señorío de Rubiós deres høje kvalitet.

Señorío de Rubiós har haft en speciel betydning for vinregionen Rías Baixas, fordi vinhuset har været med til at udvikle og sprede produktionen af de røde vine i området. Normalt er Rías Baixas den hvide drue Albariños’ hjemmebane, og inden Señorío de Rubiós’ ankomst til området, var produktionen af røde vine næsten lig nul. Men vinhuset har bestemt sig for at være med til at forbedre og forny fremstillingen af rødvine. Man kan derfor også finde flere røde- og hvide vine i deres velsmagende udvalg.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg