Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Vins de Pedra

Vinhus Vins de Pedra

I vinregionen Conca de Barberá i det nordøstlige Spanien ligger vinhuset Vins de Pedra, som er Marta Pedras personlige projekt. Hun behandler alle vinene som var de unikummer, og her refereres der ikke kun til indholdet, men også etiketten, der år efter år får et nyt design og er et kunstværk i sig selv. Den laves af Martas gudfar og onkel Víctor Pedra, der er kunstner. Han sørger altid for at bruge de samme ikoner, men varierer den moderne stil fra år til år.

Vins de Pedra er et projekt, der søger tilbage til rødderne af selve vinproduktionen. I vinhuset lokaler kan man dufte de fermenterede vine, hænderne farves sorte af arbejdet med drueskallerne, og man kan høre lyden af klirrende flasker, når de får etiketter på. Alle disse følelser bliver vækket af en ung ønolog. 

Udsigt Vins de Pedra

Marta har dog ikke fascinationen af vin fra fremmede. Hendes oldefar var også ønolog i det nordøstlige Spanien. Han arbejdede fra vinhus til vinhus, hvor han drog sig mange erfaringer. Hans passion for vin er gået ubemærket videre fra generation til generation indtil Marta blev født. Som lille pige løb hun rundt blandt vinstokkene på markerne og hvert år til høsten fik hun en helt speciel følelse i kroppen.

Efter at have dykket ned i bøger om vinproduktion og ønologi og have fået beskidte hænder i flere af regionen Conca de Barberás vinhuses marker, gik hendes drøm om sit eget vinhus endelig i opfyldelse. Det er ikke det smukkeste vinhus, ej heller det største. Det har ikke samme glamour som mange andre store vinhuse, men det er stensikkert det mest ønskede af alle.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg