Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Pago los Balancines

I byen Oliva de Mérida i det sydvestlige Spanien tæt ved grænsen til Portugal ligger vinhuset Pago los Balancines. Kun 185 km nord for Sevilla og hele 353 km sydvest for Madrid ligger vinhuset i vinregionen D.O. Ribera del Guadiana, der dækker dele af det selvstyrende område Extremadura. Her ligger vinhuset i en særdeles skøn natur omgivet af bjerge, oliventræer og vinstokke.

Vinmark Pago los Balancines

Pago los Balancines arbejder ud fra filosofien om, at vin er kunst, som skabes af en kombination mellem natur og menneskelige sanser. Derfor har vinhuset også en helt klar mission, nemlig at fremstille vine af høj kvalitet samtidig med at respektere naturen og miljøet. Pago los Balancines laver vine, der kan måle sig med de allerbedste i både Spanien og udlandet, men vinhuset sørger altid for at arbejde ud fra en ydmyg tilgang, hvilket gør det muligt altid at lære nye ting. Vinhuset arbejder omhyggeligt med ethvert lille trin i vinfremstillingen, og kan allerede forestille sig vinen i glasset, når de ser druen på vinstokkene.   

Den vigtigste faktor der adskiller Pago los Balancines fra andre vinhuse er, at holdet bag vinhuset lever med ild og sjæl for projektet, hvilket man også kan smage i deres vine, som har deres helt egen personlighed. Hver opgave som skal udføres på vinhuset, bliver grundigt planlagt og gennemført, og hver årgang bliver bearbejdet på den bedst mulige måde i forhold til klima og erfaringer fra tidligere år. Desuden er alt arbejdet på vinmarkerne økologisk. Alt dette udføres med glæde af vinhusets personale, der har stor kærlighed til naturen og har en fast tro på, at de bedste vine kun kommer fra vinmarker, der behandles med den største omsorg.

Kvaliteten i Pago los Balancines vine stammer fra druerne, den bearbejdede jord og personerne bag fremstillingen af vinen. Alle disse faktorer er kernen for Pago los Balancines vine, som karaktiserer sig ved en stor personlighed og elegance.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg