Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Viñedos y Bodegas Pablo

Vinhus Vinedos y bodegas pablo

Vinhuset Viñedos y Bodega Pablo er en familieejet virksomhed, som ligger i byen Almonacid de la Sierra ca. 30 minutters kørsel fra Zaragoza i vinområdet Cariñena.

Vinhusets oprindelse kan dateres helt tilbage til 1700-tallet. Selvom familien altid har beskæftiget sig med vinproduktion, er det først i 1760, at den nuværende generations forfærde gør en forretning ud af det. Vinhusets mange kvaliteter og rigdomme skal således findes hos deres forgængere.

I 1760 begyndte vinhusets grundlægger Antonio Hernández at bearbejde sine druer. Men han skulle bruge et sted til at opbevare sin vin, så samtidig udgravede han en underjordisk vinkælder, som blev begyndelsen på det nuværende vinhus. I disse huler installerede han store træfade med en kapacitet på op til 5000 og 6000 liter. Kælderen findes stadig i dag, men den bruges ikke længere i det daglige arbejde på vinhuset.

I den sidste tredjedel af 1800-tallet gennemførte grundlæggerens tipoldebarn en ombygning af vinhuset. Han renoverede træfadene og moderniserede de daværende installationer, så de levede op til kravene fra de nye tider.

I 1900-tallet fortsatte den nuværende generations bedstefar med de håndværksmæssige traditioner. Samtidig med at han transporterede vinen rundt i en fragtvogn, havde han også en vinbutik i Zaragoza, som hed Mi Tienda (Min butik). 

40 år efter hans ejerskab købte arvtagerne Jose Benito Pablo og hans kone Pilar Hernández et andet vinhus for at udvide og forbedre omgivelserne til deres produktion.

De nuværende ejere af vinhuset, José Pablo Casao og hans søstre, installerede i 1995 den nyeste teknologi i vinhuset således at det i dag fremstår moderne og up to date.  

Viñedos y Bodega Pablos store stolthed er dets vinmarker og druer. Gennemsnitsalderen er 30 år, men de råder også over vinstokke, der er mere end 100 år gamle. Vinhuset gør meget ud af at bevare de gamle druetyper, som forgængerne har udvalgt med stort arbejdsomhed generation efter generation. Formålet er at overføre arbejdet fra marken til deres vine og fremme brugen af de oprindelige druer.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg