Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Señorio de Nevada

Vinhus Senorio de Nevada

Bodegas Señorio de Nevada er en del af Hacienda Señorio de Nevada, der foruden bodegaen består af et 4 stjernet hotel samt restaurant. Udsigten fra haciendaen er storslået. De sneklædte bjergtinder i Sierra Nevada pryder horisonten, og lader man blikket falde står vinhusets frodige og grønne vinmarker i dalene omkring haciendaen.

I spidsen for vinproduktion hos Señorio de Nevada står kældermesteren Chema Concustell. Han har været på slottet siden en stor omlægning af vinhuset i 2004, hvor Señorio de Nevada fik hjælp af ønolog og direktør for centret for ønologi i Paulliac, Bordeaux, Dr. Christophe Coupez. Man plantede de franske druetyper Cabernet Sauvignon, Petit Verdot og Merlot, men også druer som Tempranillo og Syrah. Denne blanding udgør grundlaget for den vin, der produceres ved Bodegas Señorio de Nevada. Primært er det vin på franske druer men med spansk temperament.

Filosofien er enkel hos Bodegas Señorio de Nevada; alle vinene behandles ens. Det betyder, at alle vinene har samme historie og fadlagring bortset fra miksturen af druer og fermenteringen, der varierer fra vin til vin. Derfor findes der heller ingen klassifikationer på vinene, der i stedet har fået hver deres farve/ædelmetal.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg