Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Naparralde

Vinhus Bodegas Naparralde

I vinregionen Navarra cirka 100 kilometer syd for Pamplona ligger vinhuset Bodegas Naparralde. Dette område kaldes for Ribera Baja og er den mest sydlige af de fem zoner, der er tilsammen udgør hele vinregionen Navarra.

I 2006 besluttede en række professionelle vindyrkere sig for at ombygge Bodegas Naparraldes eksisterende faciliteter. Målet var at skabe et vinhus med fokus på vin af høj kvalitet, der både kunne leve op del de nationale og internationale efterspørgsler. Dvs. vin med en god balance mellem fad, megen frugt og god lagringstid.

Bodegas Naparralde beliggenhed i vinregionen Navarra er fordelagtig for vinhuset. Området er et af de områder i Spanien, hvor variation i klima og jord er størst. Dermed er det muligt for Bodegas Naparralde at dyrke og producere en række forskellige vine og udnytte de gunstige forhold.

Regionen Navarra er ikke kun et ideelt sted for Bodegas Naparralde på grund af sine klimatiske forhold, men også på grund af sine mange traditioner og lange historie inden for vinproduktion. I nord har regionen kort afstand til de vinproducerende områder i Frankrig og mod vest grænser den op til den sin naboregion Rioja. På denne måde har Bodegas Naparralde forstået at placere sig i en storartet vinregion, hvori der både fremstilles vine af nye druetyper samt de mere traditionelle; Garnacha og Tempranillo.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at Bodegas Naparralde kun vil følge områdets traditioner. De vil snarere bryde med zonens klichéer, hvilket sker gennem fremstilling af moderne vine. Bodegas Naparraldes vine respekterer druen og dens frugt, duft og kompleksitet samtidig med, at fadlagring indgår som et komplement til druernes naturlige skønhed. Det giver vin med god struktur, der er blød og behagelig.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg