Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Las Moradas de San Martín

Vinhus Las Moradas de San Martin

Vinhuset Las Moradas de San Martín ligger mellem byerne Toledo, Àvila og Madrid i den sydvestlige del af vinområdet Vinos de Madrid kaldet San Martín de Valdeiglesias. Fra vinhuset er der mindre end en times kørsel til Madrid, og egnen heromkring byder på mange naturrigdomme. Vinhuset har sit navn fra zonen San Martín de Valdeiglesias. Dette navn stammer til dels fra San Martín de Tours, som er områdets grundlægger, og dels fra områdets mange kapeller og klostre, som blev vedligeholdt af egnens munke. I dag kan man desværre kun se ruinerne fra munkenes levetid, men man kan næsten forestille sig, hvor smukt området har været med en dal med klostre omgivet af vinmarker.

Virksomheden Las Moradas de San Martín blev grundlagt i 2001 og dedikerer sig til at vedligeholde og dyrke vinmarker samt at bearbejde og sælge sine vine. Idéen bag vinhuset er at kombinere egnens gamle traditioner inden for vinproduktion med de spændende muligheder, som moderne teknologi giver for bearbejdning af druerne. Det er vigtigt for Las Moradas de San Martín, at vinfremstillingen afspejler både de gamle traditioner og den nye teknologi. Derfor har de anskaffet sig nogle enkle og moderne faciliteter til vinfremstillingen, samtidig med at de respekterer druens natur.

På Las Moradas de San Martíns marker finder man både nye og gamle vinstokke på op til 80 år, der lever sammen i god harmoni. Høsten foregår altid udelukkende ved håndkraft, hvilket gør, at druerne respekteres meget højt, og at kun de bedste druer kommer videre fra vinstokken og bliver til vin. De vinstokke som er plantet højest, befinder sig i en højde på cirka 860 meter. Markernes areal er på 21 hektarer og befinder sig i et enestående område, der er omgivet af fyrre- og egetræer, buske med bær, blomster og mange andre vilde planter. Mellem alt dette på vinhusets marker gror gamle Garnacha stokke fra 1930 sammen med nyere beplantninger.

Disse vinstokke leverer druerne til Las Moradas de San Martíns vine, der alle er fremstillet med henblik på at give den bedste smagsoplevelse til vinhusets kunder. Ifølge vinhuset opnås dette ved en særdeles nøjsomlig bearbejdning og plejning af druerne. Det er således vigtigt at kombinere respekt og integritet i alle skridt på vejen fra drue til vin. Hos Las Moradas de San Martín foregår denne proces naturligt og med et minimalt forbrug af kunstige hjælpemidler som eksempelvis gødning. Resultatet af dette er tre spændende vine, der alle er centreret om Garnachadruen.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg