Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Viña Mambrilla

I vinregionen Ribera del Duero i den centrale del af det nordlige Spanien ligger vinhuset Viña Mambrilla. Vinhuset ligger i hjertet af Ribera del Duero i byen Mambrilla de Castrejón med 5 km til Pedrosa de Duero, 6 km til Roa og 12 km til Peñafiel.

Dokumenter fra sognet omkring Mambrilla de Castrejón fastslår den store betydning, som vinproduktion har haft i området helt tilbage fra 1500-tallet. Det er også i disse dokumenter, at familien Arranz, ejerne af Viña Mambrilla, er nævnt for første gang. Navnet Arranz bliver ved med at dukke op i sognets dokumenter – blandt andet som del af de 113 indbyggere i 1788 og igen imellem de 170 landsbybeboere i 1900. 

Vinhuset Viña Mambrilla som vi kender det i dag, opstod i 1999 på baggrund af familiens lange historie og mange traditioner som vinbønder. De nuværende ejere, faren Fortunato og hans sønner Rodrigo og Sergio Arranz, er nærmest født til at være vinbønder. Helt tilbage fra deres oldefædre har de opbygget en familievirksomhed, der bygger på kvalitet, som stammer fra kombinationen mellem forfædrenes traditioner og nutidens modernitet. Dette har gjort det muligt for vinhuset at lave vine af særdeles høj kvalitet.

Vintønder Mambrilla

Viña Mambrilla blev grundlagt ud fra to forudsætninger: at lave vin af høj kvalitet og at lave den udelukkende fra deres egne vinmarker. I dag råder vinhuset over 60 hektarer med tempranillo druer. Nogle af disse marker er nedarvet gennem generationer, hvilket gør, at nogle vinstokke er over 100 år gamle. Placeringen af vinmarkerne er helt specielt udvalgt til Viña Mambrillas vine. Stokkene får rigeligt med sol og markerne hælder mod syd i læ for vinde og frost.

Familien Arranz’ bedste vin er serien Alidis, der siden sin begyndelse har modtaget utallige priser og præmier. 

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg