Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodega San Gregorio

Udsigt Bodegas San Gregorio

I den lille by Cervera de la Cañada – en lille halv times kørsel fra Zaragoza – ligger vinhuset Bodega San Gregorio. Vinhuset blev etableret i 1965 og var et af de første vinhuse til at blive medlem af DO Calatayud, der først opnåede sin officielle betegnelse i 1989.

I den store dal Ribota ligger vinhusets 750 hektar marker, hvor langt de fleste vinstokke er mere end 40 år gamle. Over halvdelen af stokkene er gamle buskvine, hvis rødder suger kraft og næring fra dalens næringsrige terroir. Jorden har et højt indhold af kalksten, hvilket sikrer en naturlig dræning af jordoverfladen og dermed nedsættes risikoen for svampesygdomme betragteligt. Dybere nede findes et lag af lerholdig jord, der derimod holder bedre på regnvandet.

Markerne ligger i 664-830 højdemeter, hvor kun de bedste druer udvælges til vinproduktion. Den mest plantede druetype er Garnacha, der derfor også indgår som grundelement i store dele af vinhusets produktion sammen med Tempranillo.

Bodega San Gregorio styres til daglig af et ungt hold, hvor gennemsnitsalderen kun er 34 år. De forsøger hvert år at forny vinene, dog hele tiden med fokus på ikke at miste den gode kvalitet og de anerkendte kendetegn. På denne måde sikrer vinhuset altid at kunne levere de bedste vine med deres egen unikke identitet skabt fra jordens sammensætning og områdets historie.

Bodega San Gregorio laver vine med internationalt præg, der er anerkendt for deres høje kvalitet både i Spanien, men også i udlandet (bl.a. USA, Singapore, Australien, Japan, Canada og Tyskland). Nu er turen så kommet til de danske munde!

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg