Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Lagravera

Et kort stykke nord for byen Lleida i vinregionen Costers del Segre ligger vinhuset Lagravera. Med Pyrenæerne og bjergkæden Serra Llarga som nabo dyrker vinhuset sine 11 hektarer vinmarker i et helt særligt mikroklima. På disse vinmarker dyrkes kendte og lokale druetyper, og blandt dem kan man finde en ægte skat med over 125 år gamle vinstokke.

Navnet ”Gravera” betyder grusgrav på spansk, og forklarer vinhusets oprindelse meget godt. Familien Pairal begyndte i 1958 at ombygge en gammel grusgrav og dens tilhørende lagere til en ægte vingård. Med en stor respekt og omsorg for miljøet lykkedes det for dem at gøre dette ambitiøse projekt til en realitet.

Lagraveras filosofi bygger i høj grad på den ære, som man bærer helt inde i hjertet. Det er med hjertet, at vinhusets bygninger og vinmarker er blevet plantet oven på en gammel grusgrav. Lagraveras vine er økologiske og bliver fremstillet ud fra ønsket om at elske og respektere naturen. Med udgangspunkt i grusgravens sten skabes vinenes personlighed og kvalitet med lidt magisk hjælp fra klimaet, jordens egenskaber og vinbondens hænder. Vinhus Lagravera

Vinhuset Lagravera er et sted, hvor vinstokkene er omgivet af sten og vinene lagres i et gammelt roligt lager. Her forenes traditioner og modernitet, respekt for miljøet og den industrielle produktion. Den nyeste teknologi til beplantning, overvågning og kontrol er sammen med den økologiske produktion med til at give nogle vine af yderst høj kvalitet. 

På Lagravera modnes druerne langsomt og vinene lagres i rolige omgivelser, men så snart de kommer i glasset, bliver de straks vågne og tilbyder en bred vifte af sanseindtryk. Farverne er intense, aromaerne er fyldte med nuancer og smagen er velafbalanceret, blød, elegant og delikat.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg