Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Vins Miquel Gelabert

Vinmark Vins Miquel Gelabert

I vinregionen Pla i Llevant på den vestlige del af ferieøen Mallorca ligger vinhuset Vins Miquel Gelabert, der råder over 9 hektar vinmarker i områderne omkring Manacor, Felanitx og Petra. Her dyrker de mere end 30 forskellige druesorter, hvor iblandt nogle er faste gengangere, mens andre bliver brugt til at eksperimentere og udvikle Vins Miquel Gelaberts sortiment.

Vins Miquel Gelabert blev grundlagt i 1985 af ejeren, som også har lagt navn til vinhuset, Miquel Gelabert. Vinhuset startede som en lille virksomhed, hvis formål var at studere dyrkningen af vinstokke og fremstille vine af god kvalitet. Miquel lærte kunsten og hemmelighederne bag vinproduktion af de gamle vinbønder. Det dermed muligt for ham at kombinere den nyeste teknologi med det gamle håndværk med det formål at få så meget som muligt ud af druerne, så han kan tilbyde vine med stor personlighed. Siden vinhusets første leveår har dets vine altid modtaget mange priser og gode anmeldelser. I dag er Miquel stadig forgangsmand for at undersøge og udvikle dyrkningen af såvel de traditionelle druer som druer fra det spanske fastland på Mallorca. 

Vins Miquel Gelabert ejer marker med vinstokke, der er mellem 40-65 år gamle. Her høstes druerne ved håndkraft, hvorefter de bliver omhyggeligt bearbejdet på vinhuset. Lagringen foregår på egetræsfade på 225 liter, der hovedsageligt er lavet af fransk egetræ. Ca. 30-40 % af fadene til lagring af rødvin bliver fornyet hvert år, mens fadene til de hvide vine er nye til hver årgang. Både lagringen på fad og på flaske foregår i en gammel underjordisk kælder fra år 1909. Ro, stilhed, gode temperaturer og en balanceret luftfugtighed gør kælderen til det ideelle sted for lagring og opbevaring af vin.

Vins Miquel Gelabert tilbyder flere serier vin og har et bredt udvalg. Hos D’Wine forhandler vi flere af disse vine blandt andet Golós, Torrent og Vinyas Son Caules.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg