Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Floris Legere

I vinområdet Calatayud, cirka en times kørsel vest for Zaragoza i landsbyen Villarroya de la Sierra ligger vinhuset Floris Legere. Denne lille landsby med kun 600 indbyggere har en meget lang historie inden for vinproduktion, hvor man hovedsageligt bruger Garnachadruer, der stammer fra vinstokke beliggende i 800-1000 højdemeter.  

Floris Legere ejes af ægteparret Ludovic og Sierra. Manden Ludovic er en fransk ønolog, som i 2005 valgte at flytte til Spanien. Sierra er fra regionen Aragón (Aragonien) i Spanien og er geografi- og historielærer. Udover sammen at have fået to børn og skabt sig et hyggeligt hjem i Villarroya de la Sierra, har de også etableret vinhuset Floris Legere. Ifølge den anerkendte vinanmelder Robert Parker er vinhusets eventyr kun lige ved at begynde, idet Floris Legere går en særdeles lovende fremtid i møde. Dette skyldes ikke mindst de metoder, som Ludovic på nuværende anvender til vinfremstilling.

Vinmark Floris Legere

Floris Legeres korte historie begyndte i starten af 2011, da Ludovic officielt blev uddannet vinavler. Han kunne ikke vente med at komme i gang og bruge sin nye titel, så derfor gik han i foråret 2011 på en intens jagt efter et vinhus, hvor kan kunne fremstille sine første vine. Et andelsvinhus gik med til at udleje sine tekniske installationer til bearbejdning af druerne, tappefaciliteter og opbevaring af vinene.

Floris Legeres ældste stokke er Garnacha, der giver et meget begrænset udbytte på kun 1.500 til 2.500 kg per hektar. På grund af de gode vejrforhold er vinstokkenes tilstand generelt set fremragende, og det er således kun nødvendigt med meget lidt gødning. Hermed har Luduvic fundamentet til fremstillingen af nogle fremragende vine.

Fra Floris Legere forhandler vi de to anmelderroste rødvine, Alaviana og Atractylis.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg