Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

D'WINES EVENTPROGRAM

 

 

Hos D'Wine elsker vi events - især når vin indgår som et grundelement! Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor kun fantasi og pengepung sætter grænsen. 
Vi tilbyder blandt andet:

 

Vinsmagninger

Flere gange om året afholder vi spændende vinsmagninger, hvor smageprogrammet bestemmes af et overordnet tema. Det kan være alt lige fra "det ukendte Spanien" til "high class Rioja smagning". Af og til har vi også besøg fra vores vinhuse, hvor vi afholder Winemakers Dinner. En aften hvor ønologen (vinmageren) fra vinhuset guider os igennem vinhusets sortiment og fortæller om selv de mindste detaljer, der kan have betydning for vinen. Endelig spiller vi også landskampe, hvor vi udfordrer nogle af vores kolleger inden for branchen.
Hvem kan ikke lide topkampe såsom Spanien vs. Frankrig eller Spanien vs. Italien? Læs om kommende vinsmagninger i vores bar, D'Wine Bar ved at klikke her.

 

Private vinsmagninger

Skræddersy jeres egen vinsmagning. Det vil være en aften, hvor I selv sætter grænserne i forhold til, hvad I vil smage, hvor avanceret det skal være, og hvor meget det må koste. Det kan være, I ikke er så skarp på spanske vine, at I ønsker at folde jer ud i en større forsamling, men gerne vil være i vante omgivelser, hvor vi kommer ud og holder smagningen. Husk på, at til en vinsmagning er der ingen dumme spørgsmål. Smagninger kan afholdes privat eller i samarbejde med nogle af vores samarbejdspartnere. 

 

Festarrangement/firmafest

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af din fest, så kan D'Wine hjælpe. Vi kan i samarbejde med vores partnere stykke den perfekte fest sammen. Vi kan sørge for alt fra mad, blomster og selvfølgelig vin. Det kan både være klassiske barbecue menuer, tapasretter eller flere retter tilberedt af egen kok. Ethvert arrangement kan selvfølgelig kombineres med vinsmagning. Kun din fantasi og pengepung sætter grænsen.

 

Vinrejser

D'Wine er desuden behjælpelig med at arrangere vinrejser i samarbejde med vores rejsepartner. Private ture kan selvfølgelig også arrangeres.

 

Vinfestival "D'Wine and Friends" den 12. juni 2020

Fredag d. 12. juni næste år planlægger vi at afholde vinfestivalen "D'Wine and Friends" for andet år. Det foregår i gården bagved D'Wine Bar (Algade 54 i Aalborg).

 

Kontakt

Kan vi hjælpe dig med en vinsmagning, fest, arrangement, rejse med mere? Kontakt os på info@d-wine.dk for at få et gratis og uforpligtende tilbud. 

  

 

 

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg