Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Vinyes Doménech

Nær den lille landsby Capcanes i vinregionen D.O. Montsant finder vi vinhuset Vinyes Doménech. Som navnet antyder er det familien Doménech, der indledte projektet i år 2002. Vinhuset råder over 25 ha vinmarker, der ligger i det barske og bjergrige landskab ca. 1 times kørsel fra Tarragona og 1,5 time fra Barcelona.

Vinyes Doménech bliver drevet af en grøn filisofi, hvor vinhuset udnytter de omkringliggende økosystemer. Vinhuset er således selvforsynende ift. vand, hvor vinhuset opsamler regnvand og anvender de naturlige kilder i området. Derudover får vinhuset strøm fra egne solceller.

Området er præget af skiferbjerge og dolomitter, hvorpå der ligger lag af ler, kalk og mergel. Vinmarkerne består overvejende af den røde Garnacha Peluda (80%), der er en oprindelig Catalansk drue. Vinyes Doménechs vinstokke er 12-85 år gamle, hvor de ældste stokke leverer druerne til husets topvin, Teixar.

De seneste år er Vinyes Doménech blevet mere og mere anerkendt for sit høje niveau, kulminerende i år 2013, hvor vinhusets andenvin – Furvus – blev kåret som den tredje bedste vin fra Catalonien, mens topvinen – Teixar – blev kåret som den bedste. En flot anerkendelse, som bevidner at dette vinhus går en flot fremtid i møde.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg