Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Casto Pequeño

Vinhuset Casto Pequeño opstod i 1977, hvor de to ønologer Casto Pequeño og Alberto Guiterrez oprettede Casto Pequeño S.L. I dag er Casto Pequeño 93 år gammel og er dermed den ældste levende aktive ønolog i Spanien. Vinhuset har således meget erfaring, som er nyttig i forhold til at opnå vine med god kvalitet.

Bodegaen ligger udenfor byen Benavente tæt på byen León. Lige siden starten har vinhusets filosofi været den samme; at skabe kvalitetsvin til fornuftige priser og siden 2005 har bodegaen produceret vin under D.O. Tierra de Castilla y León.

Vinhuset ejer ikke selv vinstokke. Derfor købes alle druer i de mere kendte nabodistrikter under den filosofi, at man vil lave vin af minimum samme kvalitet som i eksempelvis Duero, men til en meget bedre pris. Dette gør man således ved at købe druerne i de føromtalte områder, hvorefter de fragtes til Bodegas Casto Pequeño. Formålet med dette er at undgå de restriktive regler som eksempelvis Toro og Duero har vedr. vinproduktion, og dermed kan vinen laves til betydeligt billigere penge uden at det på nogen måde forringer kvaliteten af vinen.

Da vinhuset har moderne produktionsfaciliteter med den nyeste teknologi, er produktionen stor, og vinhuset har således kapacitet til både at arbejde nationalt og internationalt. I dag drikkes husets vine i Tyskland, Storbritannien, USA, og Holland. I fremtiden vil vinhuset gerne udvide, så andre lande i Europa kan nyde godt af vinene. Danskerne kan allerede nu nyde godt af vinhuset vine, da vi forhandler både af deres rød- og hvidvin.talte områder, hvorefter de fragtes til Bodegas Casto Pequeño. 

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg