Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Casar de Burbia

Vinstok Casar de Burbia

Kommer man gående på pilgrimsruten El Camino de Santiago, passerer man igennem det lille vindistrikt El Bierzo. Ved bjerget Valtuille de Arriba møder man en storslået udsigt over bodegaen Casar de Burbias vinmarker. Bodegaen er familiedrevet og har gennem mere end to årtier produceret vin under D. O. Bierzo.

I slutningen af 1980 begyndte Nemesio Fernández Bruña at erhverve sig gamle vinmarker ved bjerget Valtuille de Arriba. Disse marker var langsomt ved at blive opgivet på grund af det lave udbytte i forhold til den mere frugtbare dal. For at genskabe værdien af vinmarkerne påbegyndte Casar de Burbia et omfattende podningsarbejde, der tog mere end 7 år og omfattede mere en 9000 planter. Herved blev de fleste sorter omdannet til regionens perle, den røde Mencía.


Casar de Burbia ejer 27 hektar vinmarker, der alle ligger i 600-700 højdemeter langs med pilgrimsruten. Bodegaen har specialiseret sig i dyrkningen af den røde Mencíadrue, der er områdets stolthed samt de grønne druer Godello og Doña Blanca, der er grundlaget for bodegaens hvidvinsproduktion. Årligt producerer Casar de Burbia ca. 97.000 flasker vin.

Casar de Burbia ledes i dag Isidro Fernández Bello, der er uddannet ønolog. Takket være sine forfærdres store arbejde, kan Isidro i dag høste frugterne af arbejdet og producere nogle af områdets bedste vine.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg