Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Altolandon

Altolandon VinhusI vinregionen Manchuela i byen Landete i provinsen Cuenca ligger vinhuset Altolandon i en højde på 1100 meter. Grunden der i starten var på 15 hektarer, er nu på 120 hektarer og i midten ligger vinhuset. Vinhuset er altså siden sin begyndelse i år 2000 vokset med over 100 hektarer, hvilket også dokumenterer populariteten og efterspørgslen af deres vine.

Filosofien bag Altolandon er at lave vine af høj kvalitet og dermed også druer af høj kvalitet. Derfor passer vinhuset godt på sine druer – helt fra høsten til udvælgelsen af de bedste druetyper som passer til klimaet og jordbundsforholdene. Netop klimaet og jorden er også en stor del af baggrunden for placeringen af vinhuset i Landete. Det var vigtigt for ejerne at finde et specielt sted, og man kan kun sige, at med en vingård i 1100 højdemeter er projektet lykkedes for dem.

Den højtliggende jord giver de bedste betingelser for en god produktion. Vinene får nogle af verdens mest specielle kendetegn. Det er jo vidt bekendt, at vin kommer fra druer, men det er altså ikke helt uvæsenligt i hvilken højdemeter og i hvilken jord de gror, da disse faktorer har fundamental betydning for slutresultatet af vinen i glasset. 

Altolandon dyrker primært druetyperne Garnacha og Bobal, men har også en bred vifte af andre spændende druer såsom Syrah, Tempranillo og Merlot. De er alle nøjsomt udvalgt og placeret, så de får de bedste betingelser i forhold til jordbundsforhold og klima.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg