Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Sierra Salinas

Efter 5 års forberedelse lykkedes det for familien Castaño at gøre vinhuset Sierra Salinas til en realitet i 2006. Vinhuset ligger i det sydøstlige Spanien i Villena ved bjergkæden Sierra de Salinas, som også har givet navn til vinhuset. Denne privilegeret placering gør, at Sierra Salinas har en helt unik udsigt over et usammenligneligt smukt landskab, der kan fortrylle enhver vinelsker, mens han nyder et godt glas vin på vinhuset. 

Vinhuset råder over 92 hektarer jord med mandel- og oliventræer samt vinstokke, der alle lever sammen i god harmoni i en højde på 650-700 meter over havoverfladen. I alt dyrkes der vin på 52 hektarer, hvoraf 42 hektar er beplantet med druetypen Monastrell og på de øvrige 10 hektarer dyrkes der de røde druer Cabernet Sauvignon, Alicante Bouschet, Petit Verdot og de grønne druer Chardonnay og Moscatel.

Disse druer bearbejdes i Sierra Salinas veludstyret lokaler, her iblandt en sal til lagring af vinen på franske egetræsfade. Disse gode faciliteter til vinfremstillingen gør det muligt for Sierra Salinas at producere vine af høj kvalitet, som kan forkæle vinelskeren med enestående aromaer og dejlige smage. Vinene er komplekse med mange gode smage. 

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg