Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Pascual

Billede af Bodegas Pascual

Bodegas Pascual ligger i byen Fuentelcésped, som tilhører Burgos-provinsen i Nordspanien. Vinen dyrkes i vinregionen D.O. Ribera del Duero.

Vingården kan dateres helt tilbage til det 14. århundrede, hvor den ene vinkælder blev grundlagt. Dengang blev der arbejdet hårdt for at udvinde saften fra druerne for at gøre den til ”en drikkelse for guderne”. Denne passion er gået videre fra den ene vinmager til den næste, og det kan mærkes den dag i dag.

Diodoro Pascual, som elskede vin, grundlagde vingården Bodegas Pascual. Den passion og kærlighed har han givet videre til sine sønner Felix og Enrique Pascual, som i 1986 overtog vingården sammen med deres fælles ven Gregorio. Enrique er desuden præsident for D.O. Ribera Del Duero, som er sammenslutningen af vinproducenter, der sætter regler op for, hvordan vinen må dyrkes, hvilke druer der må anvendes og hvor meget hver enkelt drue må/skal fylde i produktionen.

Modernitet og tradition går hånd i hånd hos familien Pascual. I den ene vinkælder fra det 14. århundrede er der seks gallerier gravet 16 meter ind i en klippe. Temperaturen holdes konstant på 11º C, som er perfekt til crianza vine (vine lagret i 12 måneder på fad).

Tæt på indgangen til byen Fuentelcésped har Pascal deres moderne produktionsfaciliteter. Her har de rustfri ståltanke, som har en kapacitet til at producere 500.000 liter vin med perfekt gæring.

 

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg