Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Finca Río Negro

Familien råder over 600 hektar land, hvoraf 42 hektarer ligger 1000 meter over havoverfladen, som er yderst usædvanligt. Vinmarkernes placering giver et helt specielt klima. Højden gør, at der er et stort temperaturskifte under høstsæsonen. Om dagen er der f.eks. høj varme, som påvirker sukkerindholdet i druerne, hvorimod kulden om natten påvirker syreindholdet. Klimaet er derfor kontinental, som udover det store temperaturskifte mellem dag og nat, også betyder et stort skifte i klimaet mellem årstiderne. Det tilsammen giver druerne den perfekte modenhed, som senere giver vinen sin potens og høje kvalitet.

Vinmarkerne er delt op i tre varianter. Røde druetyper optager 22 hektarer, hvide druer 9,5 hektarer, og de sidste 0,5 hektarer er til eksperimentelle varianter. Der dyrkes følgende druetyper: Tempranillo (dækker 60%), Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah og Gewürtztraminer.

Vinmarkerne er omkredset af bakker og skove med eg, steneg og fyrretræer. Vine fra Río Negro er helt exceptionelle, hvilket ikke blot skyldes jorden og den højde, vinmarkerne er placeret i, men især også en enorm stræben efter høj kvalitet, som blandt andet kommer til udtryk i deres brug af avanceret teknologi. Til det har de fra begyndelsen hyret en ønolog ved navn Juan Mariano Cabellos. Det har vist sig at være et klogt træk, da han fremstiller vine, som kendetegnes ved deres intense farve og dybde, komplekse aroma samt kraftige smag som er silkeblød. Det er robuste vine, som har en animalsk lang eftersmag.

Når der høstes, lægges druerne i kasser af 18 kg. Ved denne nænsomhed omkring hver drue fastholdes vinhusets høje kvalitet. Vinhuset bruger kun druer fra egne vinmarker og kan i teorien betegnes som et château eller pago. Det kan de, da processen fra start til slut foregår på vingården. Lige fra der høstes, forarbejdes, lagres og til, at vinen er klar til at komme på flaske.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg