Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

D'WINES EVENTPROGRAM

 

 

Hos D'Wine elsker vi events - især når vin indgår som et grundelement! Derfor tilbyder vi skræddesyede løsninger, hvor kun fantasi og pengepung sætter grænsen. 
Vi tilbyder blandt andet:

 

Vinsmagninger

Flere gange om året afholder vi spændende vinsmagninger, hvor smageprogrammet bestemmes af et overordnet tema. Det kan være alt lige fra "det ukendte Spanien" til "high class Rioja smagning". Af og til har vi også besøg fra vores vinhuse, hvor vi afholder Winemakers Dinner. En aften hvor ønologen (vinmageren) fra vinhuset guider os igennem vinhusets sortiment og fortæller om selv de mindste detaljer, der kan have betydning for vinen. Endelig spiller vi også landskampe, hvor vi udfordrer nogle af vores kolleger inden for branchen.
Hvem kan ikke lide topkampe såsom Spanien vs. Frankring eller Spanien vs. Italien? Læs om kommende vinsmagninger i vores bar, D'Wine Bar ved at klikke her.

 

Private vinsmagninger

Skræddersy jeres egen vinsmagning. Det vil være en aften, hvor I selv sætter grænserne i forhold til, hvad I vil smage, hvor avanceret det skal være, og hvor meget det må koste. Det kan være I ikke er så skarp på spanske vine, at I ønsker at folde jer ud i en større forsamling, men gerne vil være i vante omgivelser, hvor vi kommer ud og holder smagningen. Husk på, at til en vinsmagning er der ingen dumme spørgsmål. Smagninger kan afholdes privat eller i samarbejde med nogle af vores samarbejdspartnere. 

 

Festarrangement/firmafest

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af din fest så kan D'Wine hjælpe. Vi kan i samarbejde med vores partnere stykke den perfekte fest sammen. Vi kan sørge for alt fra mad, blomster og selvfølgelig vin. Det kan både være klassisk barbecue menuer med Mogens Madglad eller de mere klassiske tapasretter med egen kok. Ethvert arrangement kan selvfølgelig kombineres med vinsmagning. Kun din fantasi og pengepung sætter grænsen.

 

Vinrejser

D'Wine er desuden behjælpelig med at arrangere vinrejser i samarbejde med vores rejsepartner. Private ture kan selvfølgelig også arrangeres.

 

Vinrejse til Catalonien 

I maj måned 2018 afholdte vi vores første vinrejse, hvor turen gik til Ribera del Duero. Tilbagemeldingerne var så positive, at vi arrangerer endnu en tur, som i år går turen til verdens smukkeste Catalonien. Catalonien er en helt anden størrelse end Centralspanien. Her er enormt bjergrigt og betagende smukt. Vejene og tilkørselsforholdene er meget trænge, så derfor kan vi denne gang ikke have en bus med rundt. Derfor kører vi i to 9-personers biler, og der er kun 16 pladser (plus to chauffører), men til gengæld laver vi to rejser for at imødekomme efterspørgslen. Tro os, det bliver endnu en helt fantastisk rejse.


Alt det praktiske

Der er nu lukket for tilmelding 

  • Fly til/fra Barcelona arrangerer hver rejsende selv.
  • Vi mødes i Barcelona centrum tæt på en metrostation om formiddagen. Detaljer følger.
  • Inklusiv i prisen er transport til/fra vinhuse, hotel, morgenmad, frokost og vinsmagninger. 
  • Aftensmad er ikke en del af den officielle plan. Der vil være rig mulighed for at udforske spisesteder på egen hånd. Kristian Ishøy, som vil være jeres guide, vil give jer gode råd til lækre spisesteder undervejs.
  • Rejseforsikring søger du selv for.


Vinfestival "D'Wine and Friends" den 14. juni 2019

Fredag d. 14. juni afholder vi vinfestivalen "D'Wine and Friends" i gården bagved D'Wine Bar (Algade 54 i Aalborg). Til vinfestivalen har vi inviteret vores bedste venner og vinleverandører, som har deres egne stande. Vi afslører løbende, hvem der helt præcist kommer, men vi lover, at det bliver en alletiders vinfestival. Følg med i de seneste opdateringer på Facebook: https://www.facebook.com/events/2568880243128568/ 

Vinfestivalen afholdes i to runder: 
Kl. 16.00-18.30
Kl. 19.30-22.00

Som deltager tilmelder du dig enten den tidlige eller den sene session. Alle deltagere får udleveret et smageglas, som du kan tage med hjem.

NB! Du skal være fyldt mindst 18 år for at kunne deltage i vinfestivalen, og du skal fremvise gyldigt ID på forelangende. Hvis du køber billet til vinfestivalen og ikke er fyldt 18 år, får du ikke dine penge refunderet. 

Billetter koster 249 DKK pr. person og kan købes på via dette link: https://dwine.nemtilmeld.dk/1/ 

D'Wine and Friends vinfestival afvikles i samarbejde med Lions Club Aalborg. Overskuddet fra arrangementet vil gå til godgørende formål, og af det vi tjener, går 0 % til administration. De indtjente midler går ubeskåret til donationsmodtagere. 

 

Kontakt

Kan vi hjælpe dig med en vinsmagning, fest, arrangement, rejse med mere? Kontakt os på info@d-wine.dk for at få et gratis og uforpligtende tilbud. 

  

 

 

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg