Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

La Crápula

I byen Jumilla hjertet af vinregionen D.O. Jumilla i det sydøstlige Spanien ligger vinhuset La Crápula. Vinhuset begyndte sin historie i 2008, da ejeren Gabriel Martínez startede projektet sammen med nogle af sine venner. Inden da arbejdede han med flere forskellige vinhuse rundt omkring i Spanien, blandt andet Bodegas Baigorri i Rioja.

Selvom Gabriel går ind i sit arbejde med liv og sjæl, har han altid ønsket at udvikle sit eget vinhus. Grundet det kommercielle fokus i meget af Garbiels arbejde for de andre vinhuse, begyndte han at føle sig langt væk fra selve vinhuset og det egentlige mål med at fremstille vine af høj kvalitet. Derfor bestemte han sig i 2008 for at etablere sit eget projekt, nemlig vinhuset La Crápula, hvor han kan bruge sine mere end 14 års praktiske erfaringer fra andre vinhuse.

Men Gabriels interesse og viden om vin er langt større end hans 14 års erfaring fra sit arbejde på diverse vinhuse. Helt fra en meget ung alder har vinen været hans store passion, og han har altid haft en speciel kærlighed for vinene i regionen Jumilla. Som ung tog Gabriel en universitetsuddannelse i økonomi, som han i dag bruger til at håndtere La Crápulas erhvervsmæssige aspekter. Dermed er det også lykkedes at etablere fornuftige relationer til udlandet og eksportere vine til flere lande, heriblandt eksempelvis USA og Tyskland.

Druer La Crapula

 Ligesom mange andre vinhuse i det sydøstlige Spanien, er størstedelen af La Crápulas vine fremstillet af druetypen Monastrell. Med denne drue laver Gabriel og La Crápula moderne, frugtige og elegante vine, som har deres helt egen personlighed og kompleksitet fra vinmarkerne i Jumilla. Dette har resulteret i, at mange af La Crápulas vine er meget anmelderroste, hvor de specielt roses for deres mange smagsudtryk og karakter, som kommer fra en helt specielt bearbejdning fra drue på stokkene til vin i glasset

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg