Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Familia Conesa

Tæt på Middelhavets kyst, i den sydøstlige del af Spanien, ligger Tierra de Castilla en D.O certificeret vinregion. Her ligger nogle endnu højere klassificeret vinmarker, nemlig V.P. (Vino de Pago) Guijoso. Det er her vinhuset Familia Conesa Bodegas y Viñedos har til huse.

Vingården Bodegas Familia Conesa er en sammenslutning af tre familier. Kærligheden og nærheden overfor vinen strømmer igennem hele vingården. Hver dag, hele året rundt, viser de tre familier en enorm omsorg, opmærksomhed og hjertelighed overfor deres vinproduktion. Det er dét, som adskiller dem fra de andre vingårde – deres menneskelighed. Der ligger for dem en stor kontrast til de mekaniserede vingårde, hvor personligheden let går tabt. Vingårdene er placeret 1100 højdemeter over havets overflade. Her er klimaet meget ekstremt, og efterlader jorden meget stenet, som i deres øjne transformerer alle druerne til et lille kunstværk.

Vinhuset har høstet en del priser, hvor en af dem er fra Decanter - en sølvmedalje til vinen Finca La Sabina Cabernet. La Doncella Chardonnay 2015 blev kåret til en af verdens 10 bedste Chardonnay-vine, og den allerbedste i Spanien til verdensmesterskaberne Chardonay du Monde 2016.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg