Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Bodegas Carlos Moro

 

Vinhuset Bodegas Carlos Moro ligger i San Vicente de la Sonsierra i hjertet af vinregionen D.O.Ca. Rioja. Vinhuset stræber efter at blive de førende indenfor kvalitet, produktion og fremstilling af vine. Vinhuset søgte i to år efter det helt rette sted til sine vinmarker. Drømmen er at skabe et vartegn i regionen, som bygger på prestigefyldte vine, innovation, bæredygtighed og forskellighed.

Manden bag og navngiveren til vinhuset Carlos Moro er en vinproducent, som er passioneret omkring vin og det landskab, hvor vinstokkene gror. Det kommer ikke som en overraskelse. Som barn tilbragte han en del tid ved familiens vingårde i Olivares og Valbuena de Duero, lige i hjertet af Milla de Oro (Den gyldne mil) i Ribera del Duero. Det var her Carlos Moro opdagede, hvad hans formål i livet er – han har nemlig en helt unik intuition og følelse med vinen. Det sammen med en lang universitetsuddannelse som ingeniøragronom og ønolog skabte grundlaget for Grupo Matarromera.

I 1988 grundlagde han sit første vinhus Bodega Matarromera i Valbuena de Duero. Herefter modtog han ret hurtigt anerkendelse ved at vinde prisen ”Bedste vin i verden”. Derefter åbnede han endnu otte vinhuse. I 2012 modtog han endnu en pris fra kongen og dronningen af Spanien, nemlig ”European Environment Award”.

I 2014 åbnede han Bodegas Carlos Moro. Alle hans vinhuse og ejendomme bygges med respekt for deres omgivelser. Deres konstante engagement for forskning og udvikling er blevet belønnet flere gange. I 2016 blev de tildelt ”National Research Prize”. Den blev uddelt af den spanske regerings økonomi og konkurrence ministerium. I 2017 blev vinhuset tildelt af Felipe VI, kongen af Spanien, en national forskningspris. I Spanien er det en af de mest prestigefyldte priser indenfor forskning og innovation. Carlos Moro har desuden siddet i juryen, der uddelte samme pris i 2017.

Bodegas Carlos Moro ligger på en bakke med god udsigt over byen. Hele processen fra druer på marken til lagring på flaske, og til vinen sendes afsted, foregår i flere niveauer. Øverst ligger naturen og vinhusets omgivelser på bakken, hvor vinhuset er bygget. Nederst i deres underjordiske kælder er der plads til mere end 2000 tønder på de 1200 m2. Det gør det muligt at lade vinen ældes naturligt og homogent. På den både har vinen den optimale temperatur og fugtighed uanset vejret udenfor. Der er derfor ikke brug for moderne teknologi, som air condition til at regulere temperaturen. Det undersøges netop nu, hvordan denne fugtighed og temperatur kan bruges i andre kælderrum. Alt dette er med til at opretholde filosofien om bæredygtighed og beskyttelse af miljøet.

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg