Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

I byen Font de la Figuera cirka en times kørsel sydvest for Valencia ligger vinhuset Bodegas Antonio Arráez. Vinhuset havde sin begyndelse i 1916, da tre lokale vinhuse grundlagde det. I 1950 blev vinhuset overtaget af familien Arráez, og i tidens løb er det blevet moderniseret med ny teknologi til fremstilling af vin. På samme tid sikrer den samme families ejerskab af vinhuset, at traditionerne bevares. I 2007 overtog Toni Arráez vinhuset og styrer det stadig i dag.

Den valencianske vinregion er et privilegeret sted for dyrkning af vinstokke med varme somre og kolde vine. Bodegas Antonio Arráez’ 30 hektar vinmarker er placeret i en højde på 600-800 meter med cirka 90 km afstand til Middelhavet. På markerne dyrkes områdets traditionelle druetyper såsom Monastrell, Tempranillo, Garnacha, Verdil og Moscatel. Disse blandes med de internationale druer Cabernet Sauvignon og Syrah. Arráez råder både over unge og gamle vinstokke på mindst 40 år.

Udover at fremstille vin i Valencia området har Tonis interesse for nye eventyr gjort, at vinhuset i dag også producerer vin fra andre regioner i Spanien. Denne udvidelse har givet nye muligheder for at nyde vin med andre druetyper og fra andre klima og jordbundsforhold, da det enkelte områdes autenticitet og originalitet altid respekteres og bibeholdes. De øvrige vinregioner er D.O. Cava, D.O. Jumilla, D.O. Alicante og D.O. Cataluña. 

 

FRI FRAGT

På ordrer over 599 DKK
 

VINGAVER

Se vores udvalg
 

BESØG D'WINE BAR

Vores vinbar i Aalborg